A Nébih bezáratta a legtökéletesebb balatoni horrorbüfét

Ha létezik az ember fejében kép arról, hogy milyen egy igazán undorító állapotban rothadó balatoni büfé belülről, akkor annak tökéletesen megfelelt a balatonboglári Kikötő Falatozó, amit viszont sajnálatos módon éppen ezért azonnali hatállyal be is záratott a Nébih, amikor rátalált.

Azon túl, hogy halomban állt a mocsok, bizonytalan eredetű lábosokban a bizonytalan eredetű termékek, a kimeredt sültkrumpli a műanyag vájdlingban, az ellenőrök találtak még patinássá rohadt alapanyagokat is, olyan termékeket, amelyeknek a lejárati ideje 2-4 évvel ezelőtt volt.

„Az eljáró hatóság a helyszíni ellenőrzés során megállapította, hogy a büfé vendéglátó ipari tevékenység végzésére alkalmatlan, az egység működése jelentős élelmiszer-biztonsági kockázatot jelent, ezért annak tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztette. Az eljárás folyamatban van, a szabálysértések súlyát figyelembe véve, az ügyben milliós nagyságrendű bírság várható. A büfé valamennyi hiányosság kijavítását követően, csak az ismételt, kedvező eredményű hatósági szemle után kezdheti újra a tevékenységét” – írta a Nébih.© 2018 by etterembiztonsagert.hu I MAXÍZ Kft.