MEGOLDÁSOK
KELLENEK KIVITELEZHETŐ ÉS MEGFIZETHETŐ
ellenőrzés &
FELÜGYELET
1.
SIRHA INNOVÁCIÓ DÍJAS
FEJLESZTÉS
Papíralapú naplózás visszaélésre ad lehetőséget - a naplók kitöltése történhet tényleges ellenőrzés nélkül.
Holott éppen a kritikus pontok
ellenőrzése hivatott szavatolni az élelmiszerek biztonságát.
eHACCP naplózási rendszer megvalósította, hogy az ellenőrzés ne lehessen pusztán "papírmunka", hanem garantálja a kritikus pontok tényleges ellenőrzöttségét.
Távfelügyelet valós idejű rálátással
Bárhonnan, bármikor valós időben tudja nyomonkövetni az egység élelmiszerbiztonsági folyamatait, az előírt ellenőrzések megvalósulásait.
Értesüljön minden veszélyről
A rendszer figyelmeztetést küld elmaradt ellenőrzésről, kritikusnak észlelt helyzetekről, felmerült intézkedésekről, feladatokról.
gyakorlatorientált
munkakörönkénti
OKTATÁS
2.
ONLINE VIDEÓ TRÉNINGEK
Nem ismeretlen a munkaerő-piaci helyzet és azok nehézségei. Sok esetben a képzetlen(ebb) munkavállalók foglalkoztására kényszerül a vállalkozás. Azonban a tapasztalatlanság számos veszélyt rejt és új kihívások elé állítják a munkaadókat.
A személyi utó-szennyezéssel okozott élelmiszer mérgezések számaránya kimagasló (36%), ami a munkavállalók tudatlanságának számlájára írható.
Ezért olyan képzésre van szükség,
mely nem csak elméleti, de bemutatja a jó higiéniai gyakorlatot munkakörönként és az oktatás végén ellenőrzi azt, hogy az élelmiszerbiztonság szempontjából lényeges ismeretek elsajátításra kerültek (vizsga).
Az oktatás során a szemléltető-vizuális eszközök teszik hatékonnyá a szükséges ismeretek elsajátítását. Látványos videóanyagok segítik megértetni az egyes munkafolyamatokban rejlő veszélyeket és a jó higiéniai gyakorlatot.
élelmiszerbiztonsági
AUDIT
3.
MÉRHETŐ BIZTONSÁGI SZINT
Az audit teljes képet rajzol vállalkozása
(1) jogi/adminisztációs
(2) jó higiéniás gyakorlatáról
(GHP/GMP/GCP).
Különböző műszeres vizsgálatok alapján pontos és reális képet kap arról, hogy hol vannak hiányosságai, veszélyei vállalkozásának.
A vizsgálatról jegyzőkönyv készül, fényképes dokumentációval, jogszabályi útmutatóval és részletes hibaleírással.