MEGOLDÁSOK

KELLENEK KIVITELEZHETŐ ÉS MEGFIZETHETŐ

ellenőrzés 

FELÜGYELET

1.

SIRHA INNOVÁCIÓ DÍJAS

FEJLESZTÉS

Papíralapú naplózás visszaélésre ad lehetőséget - a naplók kitöltése történhet tényleges ellenőrzés nélkül.

Holott éppen a kritikus pontok 

ellenőrzése hivatott szavatolni az élelmiszerek biztonságát.

eHACCP naplózási rendszer megvalósította, hogy az ellenőrzés ne lehessen pusztán "papírmunka", hanem garantálja a  kritikus pontok tényleges ellenőrzöttségét. 

Távfelügyelet valós idejű rálátással

Bárhonnan, bármikor valós időben tudja nyomonkövetni az egység élelmiszerbiztonsági folyamatait, az előírt ellenőrzések megvalósulásait.

Értesüljön minden veszélyről

A rendszer figyelmeztetést küld elmaradt ellenőrzésről, kritikusnak észlelt helyzetekről, felmerült intézkedésekről, feladatokról.

gyakorlatorientált

munkakörönkénti

OKTATÁS

2.

ONLINE VIDEÓ TRÉNINGEK 

Nem ismeretlen  a munkaerő-piaci helyzet és azok nehézségei. Sok esetben a képzetlen(ebb) munkavállalók foglalkoztására kényszerül a vállalkozás. Azonban a tapasztalatlanság  számos veszélyt rejt és új kihívások elé állítják a munkaadókat.

A személyi utó-szennyezéssel okozott élelmiszer mérgezések számaránya kimagasló (36%), ami  a munkavállalók tudatlanságának számlájára írható.

 

Ezért olyan képzésre van szükség, 

mely nem csak elméleti, de bemutatja a jó higiéniai gyakorlatot munkakörönként és az oktatás végén ellenőrzi azt, hogy az élelmiszerbiztonság szempontjából lényeges ismeretek elsajátításra kerültek (vizsga).  

Az oktatás során a szemléltető-vizuális eszközök  teszik hatékonnyá a szükséges ismeretek elsajátítását. Látványos videóanyagok segítik megértetni az egyes munkafolyamatokban rejlő veszélyeket és a jó higiéniai gyakorlatot.   

élelmiszerbiztonsági

AUDIT

3.

MÉRHETŐ BIZTONSÁGI SZINT

Az audit teljes képet rajzol  vállalkozása

(1) jogi/adminisztációs

(2) jó higiéniás gyakorlatáról  

(GHP/GMP/GCP). 

 

Különböző műszeres vizsgálatok alapján pontos és reális képet kap arról, hogy hol vannak hiányosságai, veszélyei vállalkozásának.

A vizsgálatról jegyzőkönyv készül, fényképes dokumentációval, jogszabályi útmutatóval és részletes hibaleírással.