© 2018 by etterembiztonsagert.hu I MAXÍZ Kft.

MIKROBIOLÓGIA ÉS ALLERGÉN TESZT

hygiena

Mikrobiológiai vizsgálat

detektálható szennyeződsek

ATP

E.COLI

ÖSSZCSÍRASZÁM

SALMONELA

LISTERIA

szabályozás

4/1998. (XI. 11.) EüM rendelet

SZENNYEZŐDÉS DETEKTÁLÓ

vansky

UV lámpa

detektálható szennyeződsek

ROVAROK

RÁGCSÁLÓK

KISÁLLATOK

NYOMAI

SÜTŐOLAJ & PH MÉRÉS

adwa

PH mérés

célja

ÉLELMISZEREK ELTARTHATÓSÁGÁT MEGHATÁROZÓ FAKTORSZÁM

HŐMÉRSÉKLET-, & IDŐFAKTOR MÉRÉS

testo 826

hőmérséklet  mérés

célja

ÉLELMISZEREK ELTARTHATÓSÁGÁT MEGHATÁROZÓ FAKTORSZÁM

szabályozás

4/1998. (XI. 11.) EüM rendelet

szabályozás

17/1999. (VI. 16.) EüM rendelet

szabályozás

62/2011. (VI. 30.) VM rendelet